Забронювати номер

Літо у Вінтаж Бутік Готель

Вінтажне літо особливе. Воно відчувається у кожному закутку, інколи здається, що його можна відчути фізично, охопити руками і втримати поруч, аби впевнитись, що воно тут, воно наше і нікуди не втече, поки ми самі не будемо готові попрощатись.

Літо починається на самому вході, де на фасаді, крізь яскраві барви якого проглядається вікова історія, видніється вивіска Vintage Boutique Hotel. Ним просякнуте повітря в холі, розмішане зі свіжим парфумом нового гостя, який щойно пішов розвідувати свою нову домівку на найближчі дні.

Літо відчувається у тому, як швидко стікають каплі з охолодженого ранкового просеко, як швидко сонце кидає свій відблиск на м’яке зелене крісло у кутку винного бару Le Bar, де ігристе можна проміняти на каву…

Наступний обов’язковий ритуал — сніданок. Скоріш за все пізній, бажано на терасі. Так, саме тут ідеальне місце поспоглядати за містом, будучи в самому його серці, і водночас залишаючись невидимим для стороннього погляду. Літо і тут залишило свій міцний відпечаток — у квітах, що розплелись по всій терасі, немов захищаючи свою територію, викарбовуючи лінію: тут, за їхнім цвітом, і починаються вінтажні історії. Ранковий пашот-лосось-голандез чи круасан-лімончело, карпатська форель чи яблучний мілфей на обід, наодинці з думками чи у великій рідній компанії, на півгодини перед роботою чи на місяць вакації у спекотному Львові — це ті маленькі, незначні деталі, за якими ми відтворюватимемо картину свого літа роками пізніше.

Та де найкраще можна розгледіти літні принади? У тарілках — полотнах для кухарів-митців! Багате на ягоди й зелень, їстівні квіти й колоритні овочі, українське літо дарує широке поле для фантазії, яку кухарі втілюють у сезонному меню ресторану Vintage Nouveau, філософія якого культивує українські сезонні продукти як джерело для мистецтва у тарілці.

Літо у Vintage Boutique Hotel — це свято смаків, мекка для гедоніста, затишок для гостя міста.