Забронювати номер

Спеціальні пропозиції

Детальніше

Vintage Nouveau – ресторан, який не слідує тенденціям в гастрономії, а створює їх.

Для кожного успішного готелю – кухня ресторану є ключем до серця відвідувачів. Ресторан Vintage Nouveau – унікальне місце на гастрономічній карті України. Для задоволення вишуканих бажань кожного нашого відвідувача, ми в Vintage Nouveau використовуємо різні передові технології, щоб не тільки дивувати найрізноманітнішими смаковими відтінками, але і подавати здорову і якісну їжу. Ми використовуємо рідкісні локальні українські продукти та вже багато років ресторан працює за принципами Slow Food, підтримуючи українських виробників.

Серед унікальних технологій, в ресторані Vintage Nouveau використовують єдиний серед українських ресторанів роторний випарник для отримання смакових і ароматичних есенцій, також команда кухні успішно експериментує з ферментацією. Саме тут одними з перших в Україні почали використання харчових кольорів, а також виробництво унікального посуду за ескізами шефа. Ми ретельно стежимо, щоб меню ресторану оновлювалося 4 рази на рік, в залежності від сезонів.

Vintage Nouveau – одне з небагатьох місць, яке не слідує тенденціям в гастрономії, а створює їх.

Серцем і душею кожного ресторану, запорукою його успіху та розвитку є шеф. Для ресторану Vintage Nouveau Юрій Ковриженко – це людина, яка дала початок унікальній кухні – авангардний ф’южн з елементами сучасної гастрономії. Наш шеф не тільки творить в стінах ресторану, але і представляє Україну на багатьох міжнародних конгресах і самітах, знайомлячи світ з новою авторською українською кухнею.

З численних нагород ресторану потрібно відзначити 2 келихи міжнародного винного гіда Wine Spectator, дві премії «Сіль» 2016 і 2017 року і міжнародну премію Global Chef Award.

Ресторан Vintage Nouveau – створений дивувати!